Avalon78 Bonussen en Aanbiedingen

Aanmelden
18+ T&C apply | begambleaware.org | Play Responsibly
Avalon78 Bonus
Avalon78 Nederland

Avalon78 Bonussen En Aanbiedingen

We zijn natuurlijk allemaal bekend met de bonussen en promoties die online kansspelaanbieders gebruiken om gokkers naar het online casino te krijgen. Ook Avalon78 maakt gebruik van dergelijke bonussen en promoties. Hieronder gaan we daarom kijken naar allerlei verschillende bonussen die zij aanbieden en geven we je de Avalon78 bonus codes die je moet gebruiken om de bonussen te kunnen claimen. We beginnen daarbij natuurlijk met de aantrekkelijkste van allemaal, de welkomstbonus!

 • Welkomstbonus
  Exclusieve Welkomstbonus Bij Eerste 3 Stortingen!
  €250 + 150 gratis spins

  Maak een account aan, stort drie keer op je account en krijg tot wel €250 aan bonusgeld en 150 gratis spins!

  Aanmelden
 • Weekend Bonus
  Elke Vrijdag En Zaterdag Knallend Het Weekend In
  €150 + 40 gratis spins

  Knallend het weekend in met een stortingsbonus van 50% tot maximaal €150 en 40 gratis spins!

  Aanmelden
 • Cashback
  Wekelijks Een Deel Van Je Verliezen Terug!
  Cashback tot 7%

  Cashback tot maximaal 7% over je verliezen van afgelopen week!

  Aanmelden
 • Draai Aan Het Rad
  Draai Aan Het Rad Van Arthur’s Ronde Tafel En Win Grootse Prijzen
  Bonuscode: KING

  Draai op dinsdag na een storting aan het Rad van Fortuin en maak kans op gratis spins, bonusgeld of fysieke prijzen!

  Aanmelden

Avalon78 Welkomstbonus

De welkomstbonus bij Avalon78 bestaat uit een mooi bonusbedrag met gratis spins bij je eerste drie stortingen. Hieronder hebben we deze eerste drie stortingen voor je op een rij gezet:

 1. Storting 1: Bonus van 100% tot maximaal €100 met nog eens 100 Avalon78 gratis spins voor The Sword and The Grail gokkast. Gebruik bonuscode AVALON100 om deze bonus te claimen.
 2. Storting 2: Bonus van 75% tot maximaal €50. Daarnaast krijg je ook nog 50 gratis spins voor Spartan King Slot. Bij deze tweede storting gebruik je AVALON75 om de bonus te kunnen claimen.
 3. Storting 3: De laatste storting levert je 30% bonus tot maximaal €100 op. Hierbij krijg je geen gratis spins. Om de bonus te kunnen claimen moet je Avalon78 promo code AVALON50 gebruiken.

Avalon78 Welkomstbonus – Bonusvoorwaarden

Wil je de Avalon78 welkomstbonus gaan gebruiken, dan zijn hier speciale voorwaarden op van toepassing. Hieronder hebben we de belangrijkste voorwaarden voor je op een rij gezet:

Avalon78 VIP Programma

Naast een mooie bonus voor het registreren en storten bij Avalon78, heb je ook recht op het VIP-programma. Hoe vaker je geld stort en hoe meer je speelt, hoe hoger de beloningen kunnen oplopen. In totaal zijn er 12 verschillende levels. Hoe meer punten je verzamelt, hoe hoger je level. Weet je level 12 te bereiken, dan krijg je maar liefst €100.000. Dit geld moet je wel drie keer rondspelen, dus let hier goed op.

Hiervoor moet je 10.000.000 punten bij elkaar spelen, waarbij je één punt krijgt voor elke €12,50 die je inzet bij Avalon78. Het is ook mogelijk om de punten in te wisselen voor geld, waarbij je €1 voor elke 150 punten krijgt.

Wekelijke Bonussen

Naast de welkomstbonus heeft Avalon78 ook nog een aantal bonussen die wekelijks terugkomen. Deze bonussen kun je daarom ook elke week weer claimen en zorgen ervoor dat het interessant is om stortingen te blijven doen bij Avalon78. Laten we eens naar deze bonussen kijken.

Lucky Weekend Bonus

Te beginnen met de Lucky Weekend bonus. Bij deze bonus doe je een storting op vrijdag of zaterdag. Je krijgt daarbij een 50% bonus die kan oplopen tot maximaal €150. Stort je dus €300, dan profiteer je van een mooie bonus van €150. Daarnaast krijg je ook nog eens 40 gratis spins voor de Lucky Grace and Charm gokkast.

Avalon78 Bonus code: WEEKEND50

Weekly Cashback Bonus

Daarnaast krijg je over je verliezen ook nog eens een Cashback. De week loopt daarvoor van donderdag 00:00 tot woensdag 23:59. Voor verliezen tussen de €1.000 en €2.000 krijg je 5% cashback. Heb je gedurende de week meer dan €2.000 verloren, dan krijg je maar liefst 7% cashback. Let er wel voor op dat je het bonusbedrag minimaal 10 keer moet rondspelen voordat je het van je account kunt halen. Om deze bonus te activeren heb je geen bonuscode nodig.

King’s Arthur Ronde Tafel

Elke week op dinsdag heb je de mogelijkheid om aan het rad van fortuin te draaien. In elke sector maak je kans op mooie prijzen. Deze bonus kan alleen gebruikt worden bij een storting die je op dinsdag doet. Let daarbij op de volgende voorwaarden:

Avalon78 gratis bonus code Rad van Fortuin: KING

Happy Holiday Bonus

En tot slot zijn er nog maandelijkse bonussen die elke maand kunnen variëren. Dit zijn speciale bonussen die worden aangeboden aan reeds geregistreerde gokkers. Het advies is om je aan te melden voor de nieuwsbrieven, aangezien je hier op de hoogte wordt gehouden van nieuwe bonussen en promoties.

Toernooien

Naast dat je door middel van bonussen en promoties een mooi extra geldbedrag of gratis spins bij elkaar kunt spelen, is dat ook mogelijk met de toernooien. Avalon78 biedt een drietal verschillende toernooien aan:

Avalon78 Bonusvoorwaarden

Hierboven heb je ze al verschillende keren terug zien komen, de bonusvoorwaarden. Aangezien we niet bij elke bonus de bonusvoorwaarden voor je willen herhalen, adviseren we altijd om deze zelf door te lezen voordat je de bonus gaat gebruiken. Daarbij moet je specifiek letten op de volgende punten:

Aanmelden

Veelgestelde Vragen